Τι είναι το EasyBet

Στην BetRebels γνωρίζουν και κατανοούν τις ανάγκες των παικτών σε όλο το ευρύ φάσμα των επιθυμιών τους. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να παίζουν online στοίχημα με βάση την ώρα έναρξης των αγώνων, είτε επειδή επιθυμούν να παραμένουν ενεργοί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, είτε επειδή με αυτό τον τρόπο κάνουν τον παικτικό και οικονομικό προγραμματισμό τους.

Η εταιρεία λοιπόν φρόντισε να κάνει – και σε αυτόν τον τομέα – τη ζωή των παικτών που την εμπιστεύονται, πιο εύκολη με το Easy Bet. Παίζετε λοιπόν εύκολα, πάντα νόμιμα, με την πρωτοποριακή υπηρεσία της BetRebels.

Αφού έχετε εισέλθει στα «Αθλήματα» στην κορυφή της μπάρας αριστερά, βλέπετε την επιλογή «Easy Bet». Κλικάροντας πάνω σε αυτό εμφανίζονται όλες οι αναμετρήσεις που ξεκινούν μέσα στο χρονικό πλαίσιο το οποίο θα επιλέξετε.

Easy και το στοίχημα γίνεται μια εύκολα υπόθεση

Οι επιλογές ξεκινούν από το 3ώρο και επεκτείνονται σε 6ώρο, 12ώρο και 24ώρο. Όλοι οι αγώνες που είναι διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό στην πλατφόρμα της BetRebels (και είναι πάρα πολλοί) καταγράφονται με τη σειρά της ώρας έναρξης και όχι βάσει διοργάνωσης ή πρωταθλήματος!!!

Έτσι λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τα πάντα γίνονται… easy. Μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας, δίχως να ψάχνετε μία προς μία τις λίγκες, αφού τα παιχνίδια από όλο τον κόσμο είναι συγκεντρωμένα σε έναν πίνακα, με όλες τις αγορές τους δίπλα, ώστε να μη χρειάζεται να μεταφερθείτε σε κανένα άλλο πεδίο.

Όπως είναι ευνόητο από τα ανωτέρω, το Easy Bet είναι πραγματικά η ιδανική υπηρεσία για όσους στοιχηματίζουν με τον συγκεκριμένο τρόπο, αφού προσφέρει τα πάντα στην οθόνη σας με ένα και μόνο κλικ, δίχως χρονοτριβή για αναζήτηση. Η ώρα έναρξης είναι το μοναδικό κριτήριο για τη σειρά εμφάνισης των παιχνιδιών, είτε όλων μαζί, είτε ανά άθλημα, ανάλογα με αυτό που εσείς θα επιλέξετε από την μπάρα που βρίσκεται αριστερά των αναμετρήσεων. Τόσο απλά, τόσο εύκολα και κυρίως τόσο γρήγορα, αφού η ταχύτητα και η ευχρηστία αποτελούν απαράβατες προϋποθέσεις για τους ανθρώπους της BetRebels.