Στατιστική και Ζωντανά Σκορ

Όταν ο παίκτης θέλει να ποντάρει σε μία στοιχηματική εταιρία εξετάζει αρκετούς παράγοντες πριν την εμπιστευτεί. Οι περισσότεροι έχουν να κάνουν με ότι αφορά την καλύτερη γνώση των ομάδων και φυσικά με το κατά πόσον μπορεί να είναι ενήμερος για την εξέλιξη των αγώνων τους οποίους θα επιλέξει στα δελτία του.

Η αναφορά γίνεται φυσικά για τα Στατιστικά και τα LiveScores, αμφότερα ιδιαιτέρως σημαντικά τόσο για ποντάρισμα πριν την έναρξη κάθε αναμέτρησης, όσο και κατά τη διάρκεια αυτής.

BetRebels Στατιστικά

Το κουτάκι με τις τρεις γραμμές «ιΙΙ» είναι αυτό που παραπέμπει στην ακτινογραφία των δύο μονομάχων. Αυτό βρίσκεται αριστερά κάθε ζευγαριού ή στο Live Scores στα δεξιά της μπάρας. Κλικάρετε πάνω σε αυτό και ενημερώνεστε με κάθε λεπτομέρεια για την στατιστική του αγώνα και των δύο ομάδων, με την BetRebels να έχει επιμεληθεί κάθε πιθανή λεπτομέρεια και ακρίβεια. Με μία σύντομη μεν, αλλά προσεκτική ματιά, εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα, που ενδεχομένως να καθορίσουν που θα στοιχηματίσετε.

betrebels stats

Νόμιμο στοίχημα με πολλές προσφορές και ανταγωνιστικές αποδόσεις

Είναι γεγονός πως τα στοιχεία που θα βρείτε ανταποκρίνονται στις υψηλότερες των απαιτήσεων. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Βελάκια, Πόλο, Μπάντι, Μπάντμιντον, Κέρλινγκ, Ράγκμπι, Σκουός, Ποδόσφαιρο Σάλας και διάφορα άλλα αθλήματα, οτιδήποτε βλέπετε στην εύχρηστη πλατφόρμα της BetRebels καλύπτεται στατιστικά.

Φόρμα των ομάδων, Σύγκριση των δύο αντιπάλων, παράδοση, over/under, κορυφαίοι σκόρερ, αλλά και συνολικά στατιστικά ανά λίγκα με προϊστορία που ταξιδεύει μέχρι και δύο δεκαετίες πίσω στο χρόνο.

Live Scores στην BetRebels

Ίσως το πιο δημοφιλές «κλικάρισμα» σε εικονίδιο πάνω σε μία στοιχηματική πλατφόρμα… αυτό είναι το LIVE SCORES. Στην πλατφόρμα της BetRebels το βρίσκετε κλικάροντας προς τα κάτω στην αριστερή μεριά της σελίδας.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε όλα τα σπορ, ή να επιμερίσετε ότι σας ενδιαφέρει, διαλέγοντας στην αριστερή μπάρα το άθλημα το οποίο σας ενδιαφέρει.

Επιπλέον, η δυνατότητα επεκτείνεται πέρα από το σπορ, αφού μέσα σε αυτό μπορείτε να ξεχωρίσετε τα γεγονότα ανά χώρα ή ακόμη και διοργάνωση.

Τεράστια ποικιλία, ικανή να ανταποκριθεί και στην πιο ακραία απαίτηση, αφού υπάρχει κάλυψη σε Ποδόσφαιρο, Τένις, Μπάσκετ, Χόκεϊ, Χάντμπολ, Ράγκμπι, Μπέιζμπολ, Μπιλιάρδο, Βελάκια, Μπάντι, Σκουός, Βόλεϊ και Μπάντμιντον.

Κάθε Σάββατο ένα Freebet σε περιμένει

Άπαντα αποτυπώνονται ξεκάθαρα με τίτλο τη διοργάνωση, από κάτω το ζευγάρι και αριστερά αυτού η ώρα της σέντρας, του τζάμπολ, πείτε το όπως θέλετε… της έναρξης της αναμέτρησης. Υπάρχει ενημέρωση για λεπτό και σκορ σε κάθε αγώνα, στην περίπτωση που δεν έχει αρχίσει ενημερώνεστε με την ένδειξη «Δεν ξεκίνησε» και με το «Τελικό» σε περίπτωση που το παιχνίδι έχει πλέον τελειώσει.

Συνοψίζοντας, η στατιστική και τα Live Scores στην πλατφόρμα της BetRebels αποτελούν σημαντικά εργαλεία στα χέρια των παικτών και να αποδεικνύονται αρωγοί στην προσπάθεια για κερδοφόρα πονταρίσματα.

Η δυνατότητα πληροφόρησης της εξέλιξης των αναμετρήσεων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και η συμπεριφορά των ομάδων μέσα από τη στατιστική απεικόνιση, δίνουν πολύτιμες πληροφορίες, τόσο αναφορικά με την πιθανή έκβαση του αγώνα, όσο και με τη δυνατότητα για ποντάρισμα σε ειδικές κατηγορίες, είτε για παίκτες, είτε για επιμέρους χρονικά διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα.