Live Στοίχημα

Η απόλυτη εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα για τον παίκτη είναι να ποντάρει ζωντανά κατά την εξέλιξη των αναμετρήσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι τζίροι στο Live betting εκτοξεύονται. Παίζοντας live η αδρεναλίνη ανεβαίνει, η δράση είναι αμείωτη, η συμμετοχή στον αγώνα διαδραστική και άμεση. Επίσης ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα παρουσιάζονται διάφορες στοιχηματικές ευκαιρίες, που ενδέχεται να αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Στον σημαντικό «στίβο» του ζωντανού στοιχηματισμού η BetRebels δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να παρέχει στους παίκτες της τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να απολαύσουν το live betting.

Οι αγορές στο live betting

Τα πάντα εδώ τρέχουν γρήγορα. Το «εδώ» αναφέρεται στο live αφού όλα μπορούν να είναι διαφορετικά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (πολλές φορές και ένα είναι αρκετό). Μία στιγμή μπορεί να μεταβάλλει όλα τα δεδομένα, οι τιμές να ανέβουν ή να πέσουν, ή ακόμη και να αποσυρθούν από τις προσφερόμενες αγορές.

Απόλαυσε την μοναδική εμπειρία του Live betting στην Betrebels

Για την BetRebels το στοίχημα είναι σημαντική υπόθεση, με κάθε τρόπο, είτε στο prelive, είτε στο live. Στην εταιρεία γνωρίζουν πως να παρέχουν το ζωντανό στοίχημα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει χαμένος χρόνος. Οι πιο δημοφιλείς αγορές, όπως είναι το αποτέλεσμα, το over/under, το next goal είναι δίπλα στην αναμέτρηση. Το μόνο που κλικάρετε είναι το Live Betting, τίποτα άλλο και τα προαναφερόμενα είναι στην οθόνη σας. Για να δείτε την πληθώρα των υπολοίπων αγορών, απλά κάνετε κλικ πάνω στο «+» που είναι δεξιά του ζευγαριού και εμφανίζονται όλες οι επιλογές, που είναι αρκετές να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Tracker

Ακόμη ένα δυνατό σημείο της BetRebels. Τα tracker που προσφέρει η εταιρεία στις αναμετρήσεις είναι εξαιρετικά δημιουργήματα, τόσο από θέμα πληροφόρησης, όσο και από θέμα γραφικής απεικόνισης και αισθητικής. Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και θα δείτε ένα αποτέλεσμα που πιθανότατα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Χρήσιμα στατιστικά, αλλά και πολύτιμες live πληροφορίες για την εξέλιξη του αγώνα. Πότε επιτίθεται η κάθε ομάδα, αν αυτή η επίθεση δημιουργεί επικίνδυνη κατάσταση στην αντίπαλη εστία, ή αν υπάρχει safe ball (δηλαδή η μπάλα παίζεται στο κέντρο και είναι ξεκάθαρα στην κατοχή της μίας ή της άλλης ομάδας).

Freebets κάθε εβδομάδα και επιβράβευση στην 1η κατάθεση κάθε μήνα

Σε αυτές τις τρεις διαφορετικές καταστάσεις υπάρχει και στατιστική ενημέρωση με ποσοστά επί τις %, με αποτέλεσμα να βγαίνει ξεκάθαρο συμπέρασμα για τη μορφή του αγώνα. Επίσης υπάρχει πληροφόρηση για πόσες προσπάθειες να σκοράρει έχει κάνει κάθε ομάδα και πόσες από αυτές είναι on target.

Live παιχνίδι σε ότι σκέφτεστε

Πέραν όμως του σημαντικού και απαραίτητου «περιτυλίγματος» (ταχύτητα, εύκολη πλοήγηση, φιλικό περιβάλλον, υψηλή αισθητική), ο κύριος λόγος για τους παίκτες να απορρίψουν ή να επιλέξουν μία πλατφόρμα, είναι οι αγορές που μπορούν να βρουν στο live betting. H BetRebels δείχνει κι εδώ ότι γνωρίζει καλά τις απαιτήσεις των παικτών. Ποικιλία και μεγάλο εύρος αγορών, ικανά να καλύψουν κάθε απαίτηση, σκέψη, επιθυμία σας.

Όπως είδατε παραπάνω οι κύριες αγορές (αποτέλεσμα, next goal, over/under) είναι άμεσα μπροστά σας δίπλα στην αναμέτρηση.  Από εκεί και πέρα η ποικιλία είναι ανεξάντλητη, αφού βρίσκετε: over/under σε διάφορα lines συνολικά για τον αγώνα και για κάθε ημίχρονο χωριστά, ισοπαλία όχι στοίχημα, over/under για κάθε ημίχρονο, μονά/ζυγά, ασιατικά χάντικαπ σε πολυποίκιλα όρια τα οποία φυσικά εξαρτώνται και από το σκορ του αγώνα, σύνολο καρτών, σύνολο κόρνερ συνολικά για τον αγώνα, ανά ημίχρονο, ακόμη και ανά ομάδα. Στα κόρνερ έχετε τη δυνατότητα να παίξετε ακόμη και στον ακριβή αριθμό αυτών.

Υπάρχει και συνέχεια, με ακριβές αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ακριβή αριθμό τερμάτων, σε ποιο 45λεπτό θα υπάρχει μεγαλύτερο σκορ, ενώ θα βρείτε και το ακριβές χρονικό σημείο (ανά λεπτό) που θα σημειωθεί το επόμενο γκολ.

Με τον ίδιο τρόπο, ο συγκεκριμένος bookmaker, προσαρμόζεται και στα υπόλοιπα αθλήματα ώστε να ανταποκριθεί ακόμη και στην πιο υψηλή απαίτηση.

Κάνοντας μία αποτίμηση για το BetRebels live betting καλό θα είναι να ξεχωρίσουμε και να επικεντρωθούμε στους πιο σημαντικούς λόγους που θα διαλέξει κάποιος την εταιρεία για να απολαύσει το ζωντανό στοίχημα στη δική της πλατφόρμα.

  • Ταχύτητα, εύκολη πλοήγηση, υψηλή αισθητική, φιλικό περιβάλλον
  • Εύρος επιλογών που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των παικτών.
  • Πέραν του εύρους των αγορών, υπάρχει και απόλυτη χρονική κάλυψη, αφού η δράση στο ζωντανό στοίχημα της BetRebels τρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με γεγονότα από όλον τον πλανήτη για ασταμάτητη διαθεσιμότητα.
  • Πολύτιμη στατιστική απεικόνιση των δύο αντιπάλων, τόσο πριν την έναρξη, όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, από τα οποία μπορεί να προκύψουν κερδοφόρες επιλογές.
  • Όρια που μπορούν να ικανοποιήσουν την πλειοψηφία των πελατών της.