Συναλλαγές στη Betrebels

Ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες επιλογής ενός bookmaker είναι το κομμάτι των συναλλαγών. Η BetRebels έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διευκολύνει τη ζωή (και τις συναλλαγές φυσικά) των μελών της. Η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει περίφημα, αφού είναι κάτι περισσότερο από εύκολο και γρήγορο για οποιονδήποτε να καταθέσει χρήματα ή να κάνει ανάληψη από τον BetRebel λογαριασμό του.

Καταθέσεις / Αναλήψεις στην BetRebels

Όποιος επιλέξει τη συγκεκριμένη εταιρεία για να απολαύσει τη μαγεία του online betting, κυριολεκτικά θα μείνει άφωνος μπροστά στην εικόνα που θα δει, όταν επιλέξει τις συναλλαγές (είτε πρόκειται για κατάθεση, είτε για ανάληψη). Από τους πλέον διαδεδομένους, μέχρι τους λιγότερο δημοφιλείς, η BetRebels καλύπτει ένα εύρος πέραν κάθε προσδοκίας.

Με σκοπό να μην σας μπερδέψουμε και να μυηθείτε πιο εύκολα στο περιβάλλον του bookmaker, αυτοί οι τρόποι θα παρουσιαστούν ευθύς αμέσως με τον τρόπο που προβάλλονται στην πλατφόρμα της εταιρείας.

Νόμιμο στοίχημα με ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές

Paykasa: Είναι ένα prepaid voucher (προπληρωμένο κουπόνι). Με αυτό μπορείτε να κάνετε ασφαλείς, αξιόπιστες και ταχύτατες συναλλαγές στο internet.

Moneysafe: Πληρώνετε με το eMoneysafe Wallet. Για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση, στις αρχές του 2017 η εταιρεία κυκλοφόρησε την MyChoice, η οποία είναι προπληρωμένη Visa Debit Card. Με αυτήν μπορείτε να καταθέσετε χρήματα, ή να κάνετε ανάληψη από τα ΑΤΜ όλων των τραπεζών.

Χρεωστική/Προπληρωμένη Κάρτα: Με όποια κάρτα κι αν έχετε στην κατοχή σας, γεμίζετε το λογαριασμό σας μέσω VivaPayments, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε στο e-wallet της Viva.

Viva Wallet: Κάνετε ένα λογαριασμό στο δημοφιλέστερο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι και μέσα από αυτόν κάνετε κατευθείαν κατάθεση ή ανάληψη..

Viva Spots – Κατάθεση με Μετρητά: Ορίστε το ύψος του ποσού το οποίο θέλετε να βάλετε στο account σας και μετά χρησιμοποιώντας το «ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ», πηγαίνετε σε ένα από 1.000 Viva spots ώστε να καταθέσετε μετρητά. Δεν χρειάζεται καμία απολύτως εγγραφή σε αυτήν την περίπτωση.

Paysafecard: Online συναλλαγές και paysafe είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα ήταν τουλάχιστον άστοχο να μην υπάρχει ο συγκεκριμένος τρόπος συναλλαγής στην BetRebels και συνήθως οι άνθρωποί της είναι εύστοχοι στις επιλογές τους.

Πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες: Μπορείτε να καταθέσετε στο λογαριασμό σας με ελληνικές ή διεθνείς κάρτες, είτε αυτές είναι χρεωστικές είτε πιστωτικές.

Skrill: Ίσως το πιο διάσημο e-wallet, η skrill είναι και αυτή στο «οπλοστάσιο» της BetRebels προς δική σας εξυπηρέτηση.

Παίξε νόμιμα με επιβράβευση στην πρώτη κατάθεση κάθε μήνα

Τραπεζική Πληρωμή: Με τραπεζικό έμβασμα μπορείτε να γεμίσετε το account σας στην BetRebels.

Neteller: Μαζί με τη skrill, η Νeteller είναι τα δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Και αυτό στη διάθεσή σας.

Βitcoin: Πρόκειται για μεταφορά χρημάτων μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών, εύκολα, ασφαλή, άμεσα.

Ecopayz: Με το ecoAccount πληρώνετε γρήγορα και με ασφάλεια.

BeeCashPay: Ασφαλείς και ταχύτατες ηλεκτρονικές πληρωμές. Βάζετε το ποσό και το pin (16 ψηφία) του voucher και η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί.

Κατάθεση σε λογαριασμό: Η Εξυπηρέτηση Πελατών σας βοηθά να καταθέσετε χρήματα. Ορισμένες τράπεζες δεν επιτρέπουν συναλλαγές με τις κάρτες που έχουν εκδώσει, για Online betting. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε κάποιον από τους ανωτέρω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών τρίτου μέρους ή να πάρετε την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο +356 2704‐0188 (δεν υπάρχει κόστος) ώστε να γεμίσετε τον λογαριασμό σας.

Σημαντική σημείωση: Ανάλογα με το ποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι η εκδίδουσα αρχή της κάρτας σας, ενδέχεται η συναλλαγή μέσω κάρτας να λογιστεί ως ανάληψη μετρητών, με όποιο κόστος προέρχεται από αυτήν την πράξη. To RebelsGaming EUR δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε χρεώσεις. Για περισσότερες αναλυτικές λεπτομέρειες και ενδελεχείς διευκρινήσεις θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθείτε στην τράπεζα σας.

Όρια συναλλαγών

Εκτός όμως της πληθώρας διαθέσιμων τρόπων, η BetRebels ανταποκρίνεται και στα όρια των συναλλαγών. Αυτά μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλος εύρος παικτών, από αυτούς που θέλουν να τοποθετήσουν μικρά ποσά, μέχρι και αυτούς που πραγματοποιούν μεγάλους τζίρους (High Rollers). Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται λεπτομερέστατα όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις συναλλαγές σας με την εταιρεία.

Από όλα τα ανωτέρω είναι περισσότερο από προφανές ότι η BetRebels καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλύψει όλους τους παίκτες που την εμπιστεύονται για Online betting. Το εύρος των διαθέσιμων επιλογών είναι σίγουρα μεγάλο, καλύπτει κάθε προσδοκία, ανταποκρίνεται στις πλείστες των αναγκών, ενώ βοηθά και αυτούς που δεν θέλουν να εμπλέξουν τραπεζικές συναλλαγές στο διαδικτυακό τους παιχνίδι, προσφέροντας δημοφιλείς και μη, εναλλακτικούς τρόπους κατάθεσης και ανάληψης στον BetRebels λογαριασμό σας