Εικονικά Σπορ

Εκεί που ο ρεαλισμός συναντά την Εικονική πραγματικότητα, η BetRebels δηλώνει παρούσα με τον πιο δυνατό και άμεσο τρόπο. Τα virtual sports στην πλατφόρμα της είναι πραγματικά μία μοναδική εμπειρία που διαφέρει απ’ ότι έχετε δει μέχρι τώρα.

Σε τέσσερα διαφορετικά σπορ, η BetRebels έχει καταφέρει να παρέχει στους παίκτες που την εμπιστεύονται για online betting ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο αγγίζει το άριστα από κάθε άποψη. Πληθώρα επιλογών και διαθέσιμων αγορών, γραφικά, ηχητική και ασταμάτητη δράση κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε λεπτό. Πρόκειται για μία σύνθεση που αρκετές φορές ξεπερνά κάθε προσδοκία και ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση.

Betrebels: Με διαφορά η καλύτερη εταιρία στα Virtual Sports

Εικονικό Ποδόσφαιρο

Η Virtual Football League είναι μία μοναδική συγκλονιστική λίγκα αποτελούμενη από 16 συλλόγους. Η προσομοίωση με την πραγματικότητα είναι ασύλληπτη. Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο γύρους, έχει δηλαδή 30 αγωνιστικές, όπως συμβαίνει σε μία αληθινή διοργάνωση. Σε κάθε αναμέτρηση η προσφορά αγορών είναι αρκετά πλούσια και ελκυστική, αφού μπορείτε να βρείτε 20 ή και πολλές φορές περισσότερες αγορές. Πέραν του νικητή του αγώνα και τις πιο δημοφιλείς επιλογές όπως το over/under ή το σύνολο γκολ, έχετε δυνατότητα να παίξετε σε ακριβές σκορ, χάντικαπ σε διάφορα όρια, next goal και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να προσφερθεί ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αξιοσημείωτο και ελκυστικό το γεγονός ότι προσφέρονται πλήρη στατιστικά των δύο αντιπάλων, όπως αυτά που μπορείτε να βρείτε στο στοίχημα στα αθλήματα.

Ακριβής και λεπτομερής αποτύπωση, με φαντασία και δημιουργικότητα που κάνουν το virtual football να μη διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από την πραγματικότητα.

VIRTUAL ΤENNIS OPEN

Ένα συναρπαστικό τουρνουά με 16 τενίστες να αναμετρούνται σε νοκ-άουτ μάχες με το βαρύτιμο τρόπαιο να περιμένει στο τέλος του δρόμου. Σε κάθε αγώνα μπορείτε να ποντάρετε σε 30 αγορές ή και ακόμη περισσότερες, ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται το τουρνουά και την εξέλιξή του. Νικητής του αγώνα, αλλά και ποιος θα επικρατήσει σε κάθε σετ, ακόμη και σε ένα ξεχωριστό game.

Επίσης προσφέρεται στοίχημα και για το ακριβές σκορ της αναμέτρησης και πολλές άλλες άκρως ελκυστικές και ενδιαφέρουσες αγορές. Όπως και στο ποδόσφαιρο έτσι και στο τένις, η στατιστική απεικόνιση των παικτών αγγίζει την τελειότητα, αφού παρέχεται ακόμη και η θέση που κατέχει ο κάθε τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη… πιο πραγματικά δε γίνεται.

Εικονικές Ιπποδρομίες

Στα Horse Classics θα ζήσετε μία στοιχηματική εμπειρία μπροστά στην οποία θα μείνετε έκπληκτοι. Τα γραφικά που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας είναι λεπτομερέστατα και άκρως αληθοφανή, ο ήχος από τις οπλές των ίππων σας μεταφέρει σε πραγματικό ιππόδρομο, αφού είναι αδύνατον να μη νιώσετε ότι βλέπετε κούρσα με πραγματικά άλογα.

Έμφαση στη λεπτομέρεια και εδώ, καθώς βλέπετε που διεξάγεται η κάθε ιπποδρομία, πόσα μέτρα είναι η κάθε κούρσα, τον αύξοντα αριθμό αυτής, δηλαδή ότι πρέπει να γνωρίζετε πριν ποντάρετε.

Νόμιμο στοίχημα με επιβράβευση στην 1η κατάθεση κάθε μήνα

Ακολουθούν οι αγορές με τους διαθέσιμους jokey στους εξής συνδυασμούς: Lay Winner και Winner, Lay Place και Place, ενώ επίσης θα βρείτε Forecast, Straight Forecast και Dual Forecast, καθώς και Tricast, Straight Tricast και Dual Tricast.

Αν αναρωτιέστε για στατιστικά, η απάντηση είναι φυσικά καταφατική, αφού ο κάθε αναβάτης αναλύεται σε μία λεπτομερέστατη στατιστική απεικόνιση.

VIRTUAL DOG RACING

Οι εικονικές κυνοδρομίες μοιάζουν πάρα πολύ, σε ότι αφορά τις αγορές και τα στοιχεία, με τις αντίστοιχες ιπποδρομίες. Τα σκυλιά αποτυπώνονται και εδώ με κάθε λεπτομέρεια, το ίδιο και οι ήχοι από το τρέξιμό τους, το γήπεδο, τα φώτα, ο χώρος εκκίνησης, τα πάντα…

Γενικότερα, κάνοντας έναν απολογισμό, μπορούμε ξεκάθαρα και δίχως δισταγμό να πούμε, πως το αποτέλεσμα που έχει βγάλει η BetRebels στα εικονικά σπορ και το προϊόν που προσφέρει στους πελάτες της, είναι άρτιο από κάθε άποψη, μετατρέπει το στοίχημα σε διασκέδαση και σας μεταφέρει σε καταστάσεις, που «παντρεύουν» το εικονικό με τον ρεαλισμό.